3η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Ιωνικός 3-1

OlyIonikos.jpg

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ιωνικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα μας μπήκε καλά στο πρώτο τέταρτο, φτιάχνοντας μάλιστα και μια ευκαιρία για να προηγηθεί αλλά το τελείωμα του Μάντζη από το γύρισμα του Μίλο στο 12’ πέρασε λίγο άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Μπουχαλάκη να γράφει το 1-0 με πλασέ. Λίγο μετά ο Φαντιγκά είχε μια τελική που πέρασε άουτ, ενώ στο 40’ η ομάδα μας άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Ρομαό αιφνιδιάστηκε και το σουτ στην κίνηση από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε εστία. Τελικά, ο Ολυμπιακός με τη συμπλήρωση 45 λεπτών βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μπιέλ να γράφει με σουτ από την περιοχή το 2-0.

Ο Δημήτρης Σπανός έβαλε τον Μασάς και έβγαλε τον Φαντιγκά, με τον Ιωνικό να βρίσκει γρήγορα στο δεύτερο μέρος το γκολ και να μειώνει. Ήταν το 49ο λεπτό με τον Μεντόσα να σκοράρει με απίθανη εκτέλεση φάουλ από τα 25 και πλέον μέτρα για το 2-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βατσλίκ με μια τρομερή επέμβαση στέρησε στον Μάντζη το γκολ και στον Ιωνικό το 2-2, ενώ στο 55’ ο Ουί Τζο αστόχησε σε κενή εστία από πλευράς Ολυμπιακού.

Η ομάδα μας πατούσε καλά, κρατούσε τον Ολυμπιακό μακριά από την εστία της αλλά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου οι επιλογές δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές. Τελικά στις καθυστερήσεις ο Ελ Αραμπί με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Άβιλα (66' Ρέτσος), Μανωλάς, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ Ινμπόμ, Μπουχαλάκης, Μασούρας (66' Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (75' Εμβιλά), Ντε λα Φουέντε (75' Ροντρίγκες), Χουάνγκ Ουί Τζο (60' Ελ Αραμπί)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες, Μίλο (82' Κάνιας, Βαλεριάνος, Φαντιγκά (46' Μάσας), Μεντόσα, Άοσμαν, Μάντζης (83’ λ.τρ. Ιωαννίδης)

Ο Ιωνικός το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Νεάπολης για την 4η αγωνιστική.