5η αγωνιστική: ΝΠΣ Βόλος-Ιωνικός 2-0

fulltime.jpg

Την ήττα με 2-0 στο «Πανθεσσαλικό» από τον ΝΠΣ Βόλο γνώρισε ο Ιωνικός για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15ο λεπτό, και ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Ιωνικός είχε απειλήσει με τον Φαντιγκά, με τον Μεθκίδα να γυρίζει και τον Οζέγκοβιτς να σκοράρει από κοντά για το 1-0. Η ομάδα μας άγγιξε την ισοφάριση έξι λεπτά αργότερα αλλά το φοβερό σουτ του Μίλο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, με τον Μύγα να σκοράρει στην επαναφορά αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του ημιχρόνου, το πλασέ του Μεντόσα από τα όρια της περιοχής πέρασε άουτ.

Ο Βόλος κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ στο 54’, με τον Λούνα να είναι αυτή τη φορά ο σκόρερ για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια, το ματς ήταν ισορροπημένο με τον Δημήτρη Σπανό να ρίχνει στο ματς τους Ελευθεριάδη, Μασάς, Οφόσου και ο τελευταίος να απειλεί δις την εστία του Κλέιμαν. Το σκορ δεν άλλαξε ως το φινάλε, με την ομάδα μας να γνωρίζει την ήττα με 2-0.

ΝΠΣ Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεθκίδα (65' Βίκτορ Φερνάντεθ), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (81' Ματίγια), Οζέγκοβιτς (90' Κούτσιας).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (81' Οφόσου), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι (74' Μασάς), Αντούνες, Μίλο (49' N. Ιωαννίδης), Κάνιας, Βαλεριάνος, Φαντιγκά (74' Ελευθεριάδης), Μεντόσα, Μάντζης.

Την 6η αγωνιστική της Super League (η οποία διεξάγεται μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων), ο Ιωνικός φιλοξενείται από την ΑΕΚ.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET