Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 28/12

roster 2015 16
Δεκέμβριος 22, 2015

roster 2015 16
Έχοντας διανύσει σχεδόν στα μισά της διαδρομής, με τον σπουδαιότερο στόχο – την ύπαρξη της ομάδας – να έχει επιτευχθεί με μεγάλο και καθημερινό αγώνα από τους Rangers, φτάσαμε σε εκείνο το κομβικό σημείο όπου οφείλουμε να αναφέρουμε τα εξής:
Αρχικά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο του Ιωνικού για την πολύτιμη στήριξή του αυτούς τους μήνες παρόλο που η συμπαράσταση ερχόταν διαρκώς από τα ίδια άτομα την ώρα που πολλοί έλαμψαν δια της απουσίας τους, σε ένα τόσο κρίσιμο σταυροδρόμι για την ομάδα. 
Η προσπάθεια αυτή, πλαισιωμένη από ανέργους και χαμηλόμισθους, πρέπει να επαναπροσεγγιστεί για να επιβιώσει η ομάδα. Ήδη ο Ιωνικός βρίσκεται στην 5η θέση, μέσα από πολλές αντιξόοτητες (διαιτητικές, οικονομικές) έχοντας ξεπεράσει κάθε προσδοκία όταν απλά ξεκινήσαμε με στόχο την σωτηρία. 

Στα πλαίσια αυτά, καλείται ανοιχτή γενική συνέλευση την Δευτέρα 28/12 στην Θύρα 5 (vip) του γηπέδου της Νεάπολης στις 20.30 το βράδυ. Στόχος είναι να γίνει ένας απολογισμός για την μέχρι σήμερα πορεία, και να ακουστούν προτάσεις απ’ όλους. Παράλληλα προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει τις προτάσεις του.

Τελευταίες Ανακοινώσεις