22η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός 0-0

fullpas.jpg

Τον βαθμό της ισοπαλίας στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ πήρε ο Ιωνικός, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του αγώνα στους «Ζωσιμάδες» για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι για την ομάδα μας στο οποίο παραμένει αήττητη και δεν δέχεται γκολ, φτάνοντας τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Καλός ο ρυθμός στο ξεκίνημα του ματς, αλλά χωρίς την κλασική ευκαιρία. Παρόλα αυτά, όσο περνούσαν τα λεπτά ο Ιωνικός έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και γινόταν απειλητικός προς την αντίπαλη εστία. Η πρώτη φάση για την ομάδα μας ήρθε στο 12’ με την κεφαλιά του Μάντζη μετά το κόρνερ του Λοβέρα να περνά άουτ, ενώ στο 31’ μετά από κλέψιμο της μπάλας ψηλά στον αγωνιστικό χώρο και γρήγορη κυκλοφορία, ο Μάντζης έκανε το πλασέ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Σούλης μπλόκαρε. Το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους στο 42’ να έχουν δοκάρι με τον Μπάλαν.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Μιχάλης Γρηγορίου, έριξε στο ημίχρονο στο ματς τον Καμπράλ αντί του Φαντιγκά, με τον Ιωνικό να μπαίνει φουριόζος. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη η μπάλα στρώθηκε στον Σεμπά, αλλά ο Σούλης μπλόκαρε το σουτ του Βραζιλιάνου και στο 48’ η ομάδα μας άγγιξε το προβάδισμα. Μετά από εξαιρετική σέντρα του Μύγα στο δεύτερο δοκάρι, ο Καμπράλ έκανε την καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον αντίπαλο κίπερ, που κατάφερε να μπλοκάρει. Λίγο αργότερα (58’), ο Ιωνικός είχε άλλη μια τελική αλλά το σουτ του Λοβέρα κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ έξι λεπτά μετά το σουτ του Κάνιας πέρασε άουτ.

Στο 66’ η ομάδα μας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρομαό με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Σεμπά είκοσι λεπτά μετά να έχει τρομερή έμπνευση και να κάνει τη λόμπα από τα 40 μέτρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η τελευταία φάση ήρθε στο 90’+5’, όταν το σουτ του Τζήμα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού περνώντας άουτ με το 0-0 να μένει ως το φινάλε.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά (46' Καμπράλ), Λοβέρα (68' Αντούνες), Σεμπά, Μάντζης (74' Μάνος, 90+1' Μπουενά).

Την επόμενη (23η) αγωνιστική, ο Ιωνικός φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19/02, 19:30).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET