23η αγωνιστική: Παναιτωλικός-Ιωνικός 1-0

panetolikos_fulltime.jpg

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό ο Ιωνικός για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η ομάδα μας είχε κλασικές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ και πλήρωσε μια… κόντρα για να γνωρίσει την ήττα.

Μόλις στο 5ο λεπτό η ομάδα μας άγγιξε το προβάδισμα, αλλά η φοβερή εκτέλεση φάουλ του Λοβέρα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Αντούνες απείλησε με μακρινό σουτ. Στο 20’ ο Ιωνικός είχε μία ακόμα μεγάλη για να σκοράρει, όμως ο Γκρατερόλ μπλόκαρε το σουτ του Φαντιγκά μετά το υπέροχο σόλο που έκανε ο Γάλλος. Στο 32’ ο κίπερ του Παναιτωλικού είπε ξανά «όχι», αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Μάντζη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο διαιτητής είπε «παίζετε» σε πέσιμο του Μύγα στην αντίπαλη περιοχή. Το ημίχρονο, τελικά, ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ιωνικό.

Ισορροπημένο το δεύτερο μέρος, με τις μεγάλες φάσεις να απουσιάζουν μπροστά στις δύο εστίες και τον Παναιτωλικό να έχει δοκάρι με τον Σενγκέλια. Τελικά, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 74ο λεπτό με το σουτ του Κολοβού να κοντράρει, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στο βάθος της εστίας. Η ομάδα μας πίεσε στο φινάλε, ψάχτηκε για την ισοφάριση και στο 90’+5’ είχε μια τεράστια ευκαιρία αλλά ο Μπουενά εξ επαφής δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Γκρατερόλ να κρατάει το 1-0.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Νεάπολης για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League (26/02, 16:00).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET