Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

pressreport.jpg

Χθες στο Αγρίνιο, είδαμε να συμβαίνουν πολλά πράγματα μέσα και έξω από το γήπεδο, όπως και να γίνεται χρήση ενός νέου (;) κανονισμού για το οφσάιντ σύμφωνα με τις υποδείξεις των διαιτητών και να μην καταλογίζεται άλλο ένα καταφανέστατο πέναλτι υπέρ μας.

Σε εκτέλεση φάουλ του Λοβέρα στο 5ο λεπτό, η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκών. Στη συνέχεια, ο ίδιος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας πήρε το ριμπάουντ και ο διαιτητής σήκωσε το χέρι του κατακόρυφα, σφυρίζοντας οφσάιντ όπως του υπέδειξε σχετικά και ο βοηθός.

Εκτός και αν ο κύριος Μπένετ μαθαίνει αυτά στους νέους και άπειρους διαιτητές που ορίζει σε κομβικά ματς της ομάδας, στα σεμινάρια που τους κάνει. Διότι δεν γίνεται μετά τα επαναλαμβανόμενα λάθη τη φετινή σεζόν εναντίον μας, να μην διορθώνει τα κακώς κείμενα. 

Η ιστορία φάνηκε από την αρχή γιατί υπήρχε και συνέχεια! Κάρτες που χαρίστηκαν και έδωσαν το δικαίωμα για σκληρά μαρκαρίσματα και "τσαμπουκάδες". Και το VAR φυσικά πάντα να απουσιάζει σε περιπτώσεις που πρέπει να τσεκάρονται όταν πρόκειται για την ομάδα μας. 

Διότι δεν είναι δυνατόν να μην γίνεται video check στη φάση του 33ου λεπτού, όταν ο Μύγας ανατρέπεται μέσα στην περιοχή μετά από τακουνάκι που κάνει. Το τάκλιν με τα δύο πόδια είναι, όπως ξέρουμε βάσει του κανονισμού, παράβαση τόσο μέσα όσο και έξω από την περιοχή. 

Φυσικά, μάλλον θα πρέπει να μιλήσουμε και για τη φιλοξενία της ομάδας μας. Την περασμένη αγωνιστική ευχαριστήσαμε δημόσια τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα, σήμερα όμως δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στην υποδοχή με πέτρες από αυτούς του Παναιτωλικού. Κάτι που έχει γραφτεί στην έκθεση της αστυνομίας και των παρατηρητών αναλυτικά και αποδεικνύει τα όσα υποστηρίζουμε. Όπως για εμάς δεν έχει πει κανείς τίποτα για τη φιλοξενία μας και δεν έχει κάνει λόγο για βροχή από πέτρες, έτσι ζητάμε και εμείς απλώς τα ίδια! Σεβασμό!

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET