25η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Ιωνικός

paokfcion.jpg

Την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας γνώρισε ο Ιωνικός (6-0) για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Ρομαό στο 2', με την ομάδα μας να έχει δύο καλές φάσεις στη συνέχεια με τον Σεμπά για να ισοφαρίσει χωρίς όμως να το καταφέρει. Τελικά, ο ΠΑΟΚ βρήκε στη συνέχεια τρία γκολ σε διάστημα έξι λεπτών με Κωνσταντέλια (24'), Τόμας (28') και Ζίβκοβιτς (30') για το 4-0 του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Μασάς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ομάδα μας έμεινε με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο του αγώνα. Ο Κετζιόρα στο 54' και ο Τζίμας στο 90'+1' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. 

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Αντούνες (46’ Τσίμπσαχ), Σεμπά (77' Τσιριγώτης), Μασάς, Λοβέρα (77' Πογκοσιάν), Μάντζης (77' Μάνος).

 

Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Νεάπολης (12/03, 19:00).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET