26η αγωνιστική: Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης 1-0

ioniasteras.jpg

Ο Ιωνικός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό μετά από φάουλ του Βαλεριάνου και κεφαλιά του Μάντζη, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Παπαδόπουλου για να γράψει το 1-0. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου ήλεγχαν τον ρυθμό και λίγο έλειψε ο Μάντζης να σκοράρει ξανά! Ήταν το 36ο λεπτό όταν ο Έλληνας στράικερ είχε μια απίθανη έμπνευση και λίγο έλειψε να σκοράρει από το κέντρο του γηπέδου με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43' ο Αστέρας έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλάγκμπε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με το 1-0 να μένει ως το σφύριγμα του διαιτητή.

Μάντζης και Φαντιγκά απείλησαν στο 48', ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Έλληνας επιθετικός είχε άλλη μια φάση όμως ο Παπαδόπουλος αντέδρασε σωστά. Στο 59' το φάουλ του Λοβέρα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας, ενώ οκτώ λεπτά μετά το σουτ του Φαντιγκά από τα όρια της περιοχής κόντραρε και πέρασε κόρνερ. 

Στο 73' ο Μάντζης σκόραρε αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 81' ο Σεμπά είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 ωστόσο αστόχησε από καλό σημείο στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έφτασε τους 18 βαθμούς και ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, περιμένοντας να μάθει την κλήρωση για τα επτά παιχνίδια των playouts. 

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Σάκιτς, Κάνιας, Φαντιγκά, Σεμπά (90+3' Μάνος), Λοβέρα (75' Ελευθεριάδης), Μάντζης.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET