ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ

volosiobinkos.jpg

Ο Ιωνικός απέσπασε σπουδαία ισοπαλία(1-1) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου μένοντας για 5ο παιχνίδι αήττητος παραμένοντας σε υψηλά μονοπάτια στη βαθμολογία 

Το πρώτο ημίχρονο είχε τον Ολυμπιακό Βόλου να μπαίνει δυνατά και να απειλεί στο 4 με τον Ποζογλου, ενώ μέχρι το 30  οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο  απειλητικοί . Από κει και πέρα, ο Ιωνικός ισορρόπησε το ματς, κράτησε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του χωρίς πάντως τη μεγάλη απειλή απο πλευράς Νικαιωτών. 

Δέκα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ. Ο Πόζογλου μπήκε από τη δεξιά πλευρά, περνώντας τον προσωπικό του αντίπαλο και με εξαιρετικό σουτ στην απέναντι γωνία του Κουρεπίνη, έγραψε στο 55’ το 1-0.

Στο 70, ο Σκοπελίτης πλάσαρε τον εξερχόμενο  Κουρεπίνη αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Ιωάννου έδιωξε τη μπάλα.  Ο Ιωνικός  προσπαθούσε  να δημιουργήσει προυποθέσεις έχοντας περισσότερη ώρα τη μπαλα στην κατοχή του, οι γπηεδούχοι έβγαλναν επικίνδυνα σε αντεπιθέσεις, αλλά στο 88, ο Βλαχομήτρος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο ρέφερι Γκάμαρης έδωσε την εσχάτη των ποινών.

Με τον Κρητικό να αναλαβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και να ισοφαρίζει. Ενα λεπτό μετά  ο Γκοτσούλιας αποβλήθηκε  με την τελευταία φάση να ανήκει στον Ολυμπιακό και τον Μπουτζίκο μέσα απο την περιοχή να μην μπορεί να νικήσει τον Κουρεπίνη  που αντέδρασε εξαιρετικά  κρατώντας την πολύτιμη ισοπαλία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Ντούνης (59’ Σκοπελίτης), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Πόζογλου (81’ Κόλα).
ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκουτσούλιας, Τιεντσέου, Καλλέργης (58’ Παπατζίκος), Κρητικός, Σμυρλής (58’ Μακρίδης), Μάναλης (67’ Βλαχομήτρος).

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ  goalpost.gr 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET