3η αγωνιστική playouts: Παναιτωλικός-Ιωνικός 0-1

panionikosfc.jpg

Ο Ιωνικός επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι απειλώντας στο 10’ με τον Φαντιγκά και στο 13’ με τον Μασάς. Ο Φαντιγκά (20’) έπεσε στην περιοχή μετά από μονομαχία με αντίπαλό του με τον διαιτητή Βεργέτη να δείχνει κίτρινη κάρτα στον παίκτη μας για θέατρο, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να αποχωρεί λίγα λεπτά αργότερα με πρόβλημα τραυματισμού δίνοντας τη θέση του στον Ελευθεριάδη.

Τελικά στο 35ο λεπτό ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι όταν ο Μασάς σούταρε, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Μλάντεν, με τον διαιτητή να κάνει on field review για να δώσει την παράβαση. Δύο λεπτά μετά ο Σεμπά νίκησε από τα έντεκα βήματα τον Ανέστη για το 1-0 της ομάδας μας που παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να πιέσουν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αλλά ο Ιωνικός ήταν αυτός που άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 60ο λεπτό όταν ο Σεμπά πάτησε υπέροχα στον Ελευθεριάδη, όμως το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι! Ο Σόουζα μπήκε στο παιχνίδι στη συνέχεια, όπως και ο Γούλερι. Στο 90’ ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Κολοβό, με το 1-0 υπέρ της ομάδας μας να μένει ως το φινάλε.

Μια νίκη που ανέβασε τον Ιωνικό στους 24 βαθμούς, παρέα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά (32' Ελευθεριάδης), Σεμπά (90’ Γούλερι), Μάντζης, Μασάς (68' Σόουζα).

Την 4η αγωνιστική των playouts (μετά τη διακοπή για το Πάσχα) ο Ιωνικός φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET