6η αγωνιστική playouts: ΟΦΗ-Ιωνικός 2-2

ionfcofi.jpg

Ισόπαλος 2-2 ήρθε ο Ιωνικός στην Κρήτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ένα αποτέλεσμα που κρατάει ζωντανή την ομάδας μας στην μάχη της παραμονής, αφού το ερχόμενο Σάββατο -στην τελευταία αγωνιστική- ψάχνει μόνο τη νίκη απέναντι στη Λαμία στο γήπεδο της Νεάπολης (13/05, 20:00) για να εξασφαλίσει τη σωτηρία της.

Στα του ματς, ο Ιωνικός μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα αλλά στη συνέχεια ο ΟΦΗ απείλησε δις με τον Μπάκιτς. Τελικά, η ομάδα μας ήταν αυτή που προηγήθηκε όταν ο Μύγας έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά, με τον Μασάς να εκτελεί τον Μανδά από την «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας για το 1-0 στο 13ο λεπτό. Φαντιγκά (23’) και Μασάς (27’) είχαν από μια καλή ευκαιρία στη συνέχεια, με τον ΟΦΗ τελικά να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης στο 45ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες αφού μετά το on field review ο διαιτητής Γκορτσίλας απέβαλε τον Πασαλίδη για πάτημα στον αστράγαλο του Φαντιγκά. Ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή και βρήκε για δεύτερη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν το 65ο λεπτό με τον Φαντιγκά να σκάβει υπέροχα στον Μάντζη, ο οποίος με πάρε-βάλε πάσα βρήκε τον Μασάς που έγραψε το 2-1 σε ανυπεράσπιστη εστία.

Η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει, να δημιουργεί φάσεις, αλλά ο ΟΦΗ στο 81ο λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά του Ντίκο. Ο Μάνος έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 85’, αλλά ο Λάρσον τον πρόλαβε τελευταία στιγμή, ενώ ο Χουτεσιώτης σταμάτησε τον Μπιφουμά σε τετ-α-τετ τέσσερα λεπτά μετά. Ο Ιωνικός πίεσε ασφυκτικά τα αντίπαλα καρέ, αλλά δεν βρήκε το τέρμα και το σκορ παρέμεινε ως είχε.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα (85' Μάνος), Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς (85' Ελευθεριάδης), Φαντιγκά (71' Γούλερι), Μασάς, Μάντζης.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET