Οι διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για το Ιωνικός-Athens Kallithea FC

pressreport.jpg

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ιωνικός προς τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φωτογράφους.

Η ΠΑΕ Ιωνικός και το Γραφείο Τύπου, ανακοινώνουν ότι για το παιχνίδι Ιωνικός-Athens Kallithea FC, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδο της Νεάπολης (Τετάρτη 13/09, στις 16:00), θα ισχύσουν δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα, είναι απαραίτητο να στείλουν το αίτημά τους με τα αναλυτικά στοιχεία του υπό διαπίστευση δημοσιογράφου ή φωτογράφου ΜΟΝΟ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Τρίτη 12/09, στις 19:00.

Λόγω της μικρής χωρητικότητας των δημοσιογραφικών θεωρείων, θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα μέλη των Ενώσεων δημοσιογράφων και τα Μέσα υψηλής αναγνωρισιμότητας. Σε κάθε περίπτωση θα εκδίδεται μια και μόνο διαπίστευση για κάθε Μέσο!

Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET