Mακρίδης: "Να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί στο τέλος"

makridao3.jpg

Ο Στέλιος Μακρίδης είναι ο αποψινός καλεσμένος του Match Programme της αναμέτρησης με την Τρίγλια. Ο ακραίος επιθετικός της ομαδας μας αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν στον σύλλλογο αλλά και τον ίδιο. 

 Στέλιο  επιστροφή στην έδρα μας  με αντίπαλο την Τρίγλια. Η ομάδα προέρχεται από πέντε παιχνίδια αήττητο. Πως περιμένεις το παιχνίδι;Στέλιο  επιστροφή στην έδρα μας  με αντίπαλο την Τρίγλια. Η ομάδα προέρχεται από πέντε παιχνίδια αήττητο. Πως περιμένεις το παιχνίδι;
Ναι. Eπιστρέφουμε στο σπίτι μας και θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε κτίσει για να μείνουμε στην κορυφή. δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι με την Τρίγλια όπως και κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο ,αυτό το παιχνίδι το περιμένω πως και πως γιατί έμεινα καιρό εκτός λόγο του τραυματισμού που είχα ανυπομονώ να σφυρίξει ο διαιτητής.


Η ομάδα ξεκίνησε άσχημα αλλά βρήκε την ισορροπία της.Που οφείλεται αυτό;

Μια ομάδα που κτίζεται από την αρχή θέλει τον χρόνο της, να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους να περάσει την φιλοσοφία ο προπονητής. Ημουν σίγουρος πως όλα θα πήγαιναν καλά .

Εσύ πέρασες δύσκολα με τραυματισμούς .Κατάφερες  να επιστρέψεις και αργά αλλά σταθερά επιστρέφεις.Πως αισθάνεσαι;

Είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε έξω για 3 μήνες, δούλευα καθημερινά  για να μένω σε καλή κατάσταση ήταν δύσκολο γιατί έβλεπα την ομάδα να αγωνίζεται και δεν μπορούσα να βοηθήσω από την πλευρά μου. Τώρα είμαι υγιής και ανυπομονώ να έρθει η Κυριακή. 

Το καλοκαίρι έμεινες στην ομάδα που έκανε και μια υπέρβαση με σένα παρόντα.Ποιος ήταν ο λόγος;

Ήθελα εξαρχής να μείνω στην ομάδα διότι την αγάπησα και ζήσαμε πολύ ωραίες στιγμές έστω και για λίγο χρονικό διάστημα επίσης είναι η χαρά του ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε μία τέτοια ομάδα που κάθε Κυριακή γεμίζει το γήπεδο είτε εντός είτε εκτός έδρας και φτιάχνει μία τόσο όμορφη ατμόσφαιρα, επίσης λειτουργούμε σε πρότυπα α Εθνικής  από όλες τις απόψεις, και το πιο σημαντικό ότι είμαστε οικογένεια!.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου αριθμός;

Ο αγαπημένος μου αριθμός είναι το νούμερο 7 !Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο λόγο αλλά μου αρέσει σαν αριθμός.Πρότυπο;O παίκτης που μου αρέσει πολύ και τον έχω σαν πρότυπο είναι ο Λιονέλ Μέσι. Χαίρομαι που ζω στην εποχή του και βλέπω τα κατορθώματα του. 

Πως είναι ο Μακρίδης εκτός γηπέδων;

Μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα.Eπίσης ,να περνάω χρόνο στο γυμναστήριο και να βλέπω αγώνες ποδοσφαίρου με φίλους.

Ενα μήνυμα στον κόσμο;

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που βρίσκεται κοντά στην ομάδα και κάνει τόσα χιλιόμετρα για να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας θέλω να  ζήσουμε στιγμές όπως πέρσι στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET