• Αρχική
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ιterpro

H ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Ιterpro

D0831280-2891-477D-A520-D1A9E888EF9A.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός, γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας της με την Iterpro, την πιο προηγμένη λύση αθλητικής νοημοσύνης στον κλάδο.

Αυτή η συνεργασία υποδηλώνει ένα σημαντικό βήμα στο "κυνήγι" του Ιωνικού για την τελειότητα εντός των τεσσάρων γραμμών, τη στιγμή που η ομάδα επιδιώκει να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία και την τεχνολογία αιχμής της Iterpro, για να βελτιώσει την τακτική της ικανότητα και να βελτιστοποιήσει την απόδοση των παικτών.

Το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Ιωνικός θα υποστηριχθεί για την παρακολούθηση, τη διασταύρωση και την ανάλυση των δεδομένων των παικτών της, που συλλέγονται κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων, δημιουργώντας μια βάση δεδομένων για να υποστηρίξει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και να προστατεύσει το κύριο περιουσιακό τους στοιχείο. Μεταξύ των κύριων χαρακτηριστικών, το προσωπικό θα είναι εξοπλισμένο με τον τακτικό πίνακα της Iterpro, τις ασκήσεις και τη βιβλιοθήκη βίντεο, το ημερολόγιο προγραμματισμού και τα εργαλεία ανάλυσης συνεδριών που θα επιτρέπουν στο σύλλογο να παρακολουθεί και να κατανοεί με τον καλύτερο τρόπο την απόδοση των παικτών.

Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευση της ΠΑΕ Ιωνικός για συνεχή βελτίωση και τη φιλοδοξία της για επιτυχία. Αγκαλιάζοντας την προηγμένη τεχνολογία και την τεχνογνωσία της Iterpro, ο σύλλογος είναι έτοιμος να αποκτήσει ένα πολύπλευρο πλεονέκτημα στην ανάλυση απόδοσης, την ανάπτυξη παικτών και τον προγραμματισμό εκδηλώσεων.

Κωνσταντίνος Νομικός, Fitness Coach: «Το λογισμικό της Iterpro είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα στην καθημερινή ρουτίνα, βελτιστοποιώντας διάφορες πτυχές της διαχείρισης της ομάδας μας. Από την παρακολούθηση της απόδοσης των αθλητών και την πρόληψη τραυματισμών έως την αποτελεσματική επικοινωνία μεταξύ του προπονητικού προσωπικού, η Iterpro παρέχει μια κεντρική πλατφόρμα για ανάλυση δεδομένων, σχεδιασμό και συνεργασία. Η φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και οι περιεκτικές της λειτουργίες μας δίνουν τη δυνατότητα να λαμβάνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις, να βελτιώνουμε τις μεθοδολογίες εκπαίδευσης και τη συνολική απόδοση και την επιτυχία της ομάδας μας».

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET