Ιωνικός-Καλαμάτα 1-0

celleeebb.jpg

Ο Ιωνικός  επικράτησε της Καλαμάτας με 1-0  και πλέον είναι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Footballl league.Σκορερ ο Στέλιος Κρητικός  στο πρώτο λεπτό. 

 

O Aπόστολος Χαραλαμπιδης στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας, παρατάσσει τους 1) Κουρεπίνη, 33) Μουστάκη,3) Κολλαρά,  24) Ιωάννου, 28)Φουρλανο,26)Τιεντσέ , 6) Γκοτσούλια, 29)Βουκμίροβιτς(86 Παπατζίκος), 22) Βλαχομήτρο(64 Μακρίδης), 11)Κουιρουκίδης(75 Πογοσιάν) και  9) Στέλιο Κρητικό

Aπό την άλλη η Καλαμάτα ξεκινάει με τους  21) Στεφανάκο-12)Τόλι, 24) Κωνσταντινόπουλος,22) Τριποτσέρης(81 Καντούτσης, 44) Χριστοφιλέα, 6 ) Νάσερ(46 Πεεφ), 8)Ζαχαρόπουλο, 14) Νατσιόπουλος(46'Οσμάνγκιτς)- 29) Ηλιόπουλος-16)Ελ Ιντρίσι,34) Μπουσμπιμπα

Στον πάγκο 31) Κασσωτάκης, 35) Καντούτσης, 32) Πεεφ , 80 )Τριανταφυλλάκης, 55) Οσμάναγκιτς, 17)Αλεξόπουλος, 67) Πετσίτης

Mόλις στο πρώτο  λεπτό ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά  του Κρητικού απο το φάουλ του Μουστάκη. Με τον άσο του Ιωνικού να χώνεται ανάμεσα στους δύο  κεντρικούς αμυντικούς και να σκοράρει!!!

Ο Ιωνικός ξεκίνησε το παιχνίδι  με κατοχή  μπάλας και θέληση να ανοίξει γρήγορα το σκορ όπως και έκανε .Απέναντι σε μία Καλαμάτα που αιφνιδιάστηκε απο το γκολ και προσπαθούσε με παιχνίδι, κυρίως  απο αριστερά, να δημιουργήσει προβλήματα. 

Η Καλαμάτα έδωσε χώρο   στον Ιωνικό που με Κουιρουκίδη ,Βλαχομήτρο  στα άκρα δημιουργούσαν προβλήματα, όπως και ο Βουκμίροβιτς που ήταν πολύ κινητικός  πίσω απο τον Κρητικό.

Στο 28,  ο Ιωνικός απεέιλησε με το σουτ του Μουστάκη  που είχε πορεία στα δίχτυα αλλά το πόδι του Τριποτσέρη έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Oσο φτάναμε προς το τέλος του ημιχρόνου το παιχνίδι αποκτούσε μία ιδιαίτερη σκληράδα ειδικά απο την πλευρά της Καλαμάτας  η οποία ήταν και πίσω στο σκορ.

Στο 41, οι Νικαιώτες απείλησαν εκ νέου, όταν απο κομπίινα σε φάουλ του Βλαχομήτρου , ο Κρητικός έστρωσε τη μπάλα προς τον Βουκμίροβιτς ,αλλα ο Σέρβος ήταν ένα βήμα μπροστά  και οι αμυντικοί έδιωξαν. 

Με την τελευταια καλή φ΄άση στο πρώτο μέρος να είναι και πάλι για τον  Ιωνικό, αλλα ο Κρητικός αστόχησε απο εξαιρετική θέση. 

 Συμπέρασμα Α μέρους

Το γρήγορο γκολ του Ιωνικού  έπαιξε μεγάλο ρόλλο στο κομμάτι αποσυντόνισης της Καλαμάτας απο το παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, τις περισσότερες ευκαιρίες, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν ούτε να κρατήσουν μπάλα ,ούτε να δημιιουργήσουν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο αλλαγές για την Καλαμάτα. Πέεφ και Οσμαναγκιτς πηραν τις θέσεις των Νάσερ και Νατσιόπουλου.

 Ο Ιωνικός συνέχιζε να εχει κατοχή μπάλας  και να είναι πιο "ζωντανός" στο παιχνίδι του με τον Βουκμίροβιτς  να είναι σε πολύ καλή μερα. Την ίδια ώρα η Καλαμάτα έψαχνε  βαθιες μπαλιές προς τπον Μπαουσμπίμπα  και    τον Οσμάναγκιτς  που έπαιζε σε ελεύθερο ρόλο και η παρουσία του ήταν καλή. 

 Η πρώτη αλλαγή για τον Ιωνικό ήταν ο  Μακρίδης που πήρε τη θέση του Βλαχομήτρου στο 62, που είχε ενοχλήσεις απο το πρώτο ημίχρονο. 

Δύο λεπτα μετά οι Νικαιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρια όταν απο φάουλ που εκτελέστηκε απο τα δεξιά, η μπάλα πέρασε απο σώματα και τελικά ο Φουρλάνος με την προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ.

Η Καλαμάτα απείλησε στο  70 ΄΄οταν απο λάθος συννενόηση   Ιωαννου και Μουστάκη , ο Οσμάναγκιτς προσπάθησε να εκμεταλευτεί το λάθος , αλλά ο Ιωαννου ήταν εκεί για να διαφυλάξει τα μετόπισθεν .

Οσο φτάναμε προς το τέλος οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο εκμεταλλευόμενοι και την  κούραση του Ιωνικού  με τον κο ΧαραλαμπΊδη να βάζει στο παιχνίδι και τον Πογοσιάν αντί του Κουιρουκίδη. 

Στο 88, ο Μακρίδης έβγαλε σέντρα, ο Γκοτσούλιας βρέθηκε σε θέση βολής ,αλλά έπιασε αέρα, ενώ ένα λεπτό μετά , ο Μακρ΄΄ιδης κινήθηκε απο δεξιά αλλά το τελείωμα του ήταν κακό καθώς η μπάλα έφυγε άουτ. 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET