Νίκη στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας

118465727_786345872188596_1558204550606119392_n.jpg

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Ιωνικός επικράτησε 0-1 του Ατρόμητου Χιλιομοδίου στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου.

Η ομάδα μας, είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και ο Δημήτρης Σπανός έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, βγάζοντας τα πρώτα του συμπεράσματα μετά από τρεις εβδομάδες σκληρής δουλειάς.

Ο Ιωνικός, έβγαλε πίεση από το ξεκίνημα στον αντίπαλο που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, είχε καλή κυκλοφορία και δημιουργικότητα μεσοεπιθετικά. Μάλιστα, πριν έρθει το γκολ στις καθυστερήσεις, χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο πρώτο 45λεπτο απείλησαν αρχικά οι Ρόλε-Ματσούκας με δύο ψιλοκρεμαστά σουτ, ακολούθησε στο 20’ η κεφαλιά λίγο άουτ του Κουϊρουκίδη από τη σέντρα του Μουστάκη, υπήρξε η κεφαλιά του Μάναλη ο οποίος αστόχησε για λίγο, ενώ στο 41’ έπειτα από ωραία συνεργασία και ανέβασμα του Σινγκ, ο αντίπαλος γκολκίπερ είπε όχι.

Η εικόνα υπεροχής και ανωτερότητας του Ιωνικού συνεχίστηκε και στην επανάληψη όπου ο Δημήτρης Σπανός άλλαξε τους 7 από τους έντεκα ποδοσφαιριστές του, βάζοντας τους Ρόκου, Βλάχο, Φαζό, Γκίνο, Γκοτσούλια, Λεουνάκη και Αλεξανδράκη. Η ομάδα μας, απείλησε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με τον Μάναλη, ο ίδιος παίκτης είχε καλή στιγμή και στο 67’, ενώ στο 74΄ο Γκίνο με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ, πήγε να κρεμάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 90’ απείλησε και ο Κουϊρουκίδης αγγίζοντας το γκολ. Τελικά ο Ιωνικός βρήκε τη λύση στο 92ο λεπτό και πέτυχε το γκολ νίκης που άξιζε, όταν υπήρξε ένα χέρι μέσα στην περιοχή και ο Γκίνο ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι γράφοντας το 0-1 που ήταν το τελικό σκορ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Φυλακτός (46’ Ρόκου), Μουστάκης (46’ Βλάχος), Σινγκ (46’ Φαζός), Τσιριγώτης, Κύργιας (46’ Γκίνο), Φουρλάνος (46’ Γκοτσούλιας), Τιεντσέ, Ρόλε (46’ Λεουνάκης), Ματσούκας (46’ Αλεξανδράκης), Μάναλης, Κουϊρουκίδης.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET