Παίκτης του Ιωνικού ο Παναγιώτης Κόρμπος

kor2.JPG

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κόρμπο. Ο γεννημένος στις 11 Σεπτεμβρίου 1985 πολύπειρος μέσος, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας και μια ακόμα οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση Τσιριγώτη. Ο Παναγιώτης Κόρμπος, έχει να επιδείξει μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα στο κορυφαίο επίπεδο, αποτελώντας τα τελευταία 5,5 χρόνια μέλος του Πανιωνίου, στον οποίο διετέλεσε και αρχηγός, πραγματοποιώντας 167 συμμετοχές, έχοντας πανηγυρίσει και 5 γκολ.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Χαλκηδόνα, Προοδευτική, Ατρόμητο, Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα, Λεβαδειακό, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικό και βεβαίως Πανιώνιο, καταγράφοντας συνολικά 267 συμμετοχές στην Super League 1 με 15 γκολ – 12 ασίστ, 83 συμμετοχές στην Football League και συνολικά 415 συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος έρχεται να ενισχύσει την ομάδα μας με την μεγάλη ποιότητα του και τις παραστάσεις που διαθέτει, εν όψει της παρουσίας του Ιωνικού στην Super League 2.

Αμέσως μετά τις υπογραφές και την παρουσίαση του, ο Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε στο ionikosfc: ““Ξέρω σε τι club έχω έρθει και πόσο οργάνωση υπάρχει στον Ιωνικό. Η διοίκηση Τσιριγώτη, έχει αναμορφώσει τελείως και το γήπεδο όσον αφορά τις εγκαταστάσεις και την ομάδα όσον αφορά το αγωνιστικό τμήμα και ο Ιωνικός λειτουργεί καλύτερα και από πολλές ομάδες της Α’ Εθνικής. Πίστεψα εξ αρχής στο πρότζεκτ και στην ομάδα και ήρθα να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ. Με χαμηλά το κεφάλι, λίγα λόγια και πράξεις, θα κάνω αυτό που κάνω τόσα χρόνια, να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει”.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Παναγιώτη Κόρμπο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET