Φιλική ήττα για τον Ιωνικό στην Πάτρα

2969826.jpg

Στο τέταρτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, η ομάδα μας ηττήθηκε 1-0 στην Πάτρα από την Παναχαϊκή.

Ο Ιωνικός ήταν σαφώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο ένα γκολ του Αραβίδη, κόντρα στη ροή του αγώνα, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στην επανάληψη, η ομάδα μας από νωρίς έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σινγκ στο 56’ με τον διαιτητή Καδδά από την Αχαΐα να εξαντλεί την αυστηρότητα του.

Η ομάδα μας ξεκίνησε στο παιχνίδι με διάταξη 4-2-3-1, τον Γκίνη στην εστία, τον Μουστάκη δεξιά, τον Σινγκ αριστερά, τους Φαζό-Φουρλάνο στόπερ, τους Τιεντσέ-Γκίνο στον άξονα, τον Ρόλε δεκάρι, τους Μάναλη-Κουϊρουκίδη στα άκρα και τον Κάστρο στην κορυφή. Ήταν ένα πρώτο μέρος, όπου ο Ιωνικός πατούσε καλύτερα βγάζοντας πίεση, είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες αλλά ο αντίπαλος βρήκε το γκολ. Το ματς ξεκίνησε με την σημαντική στιγμή του Ρόλε στο 16’ ο οποίος βρήκε χώρο, σούταρε με το αριστερό, αλλά αστόχησε για λίγο, ενώ στο 18’ η ομάδα μας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν αυτή την φορά ο Σινγκ σέντραρε, ο Κάστρο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έγλυψε το δοκάρι. Η Παναχαϊκή ήταν ακίνδυνη μέχρι το 35’ όπου άνοιξε το σκορ με σουτ του Αραβίδη μέσα από την περιοχή. Ο Ιωνικός είχε στο 36’ επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Μουστάκη όπου ο αντίπαλος γκολκίπερ απομάκρυνε, ενώ στο 37’ ο Φαζός ζήτησε πέναλτι για χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής Καδδάς έδειξε παίζετε…

Στην επανάληψη, το ματς δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, ενώ γρήγορα-γρήγορα άλλαξαν και οι αριθμητικές ισορροπίες. Η Παναχαϊκή στο ξεκίνημα είχε μια καλή στιγμή με τον Αραβίδη που ανακόπηκε από τον Τσιριγώτη, ενώ στο 55’ η ομάδα μας είχε επικίνδυνο γύρισμα του Σινγκ όπου η μπάλα πέρασε από όλους. Στο 56ο λεπτό, ο διαιτητής Καδδάς από την Αχαΐα, εξάντλησε την αυστηρότητα του και απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σινγκ για μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, με τον Ιωνικό να μένει με δέκα ποδοσφαιριστές. Η Παναχαϊκή στο υπόλοιπο διάστημα δεν απείλησε αν εξαιρέσουμε μια φάση στο 83’ με τον Μπελεζάκη, ενώ η ομάδα μας, με αριθμητικό μειονέκτημα, προσπάθησε αλλά δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Μουστάκης, Σινγκ, Φαζός (74’ Κύργιας), Φουρλάνος (46’ Τσιριγώτης), Τιεντσέ (46’ Κόρμπος), Γκίνο (46’ Γκοτσούλιας), Ρόλε (91’ Αλεξανδράκης), Κουϊρουκίδης (91’ Λεουνάκης), Μάναλης, Κάστρο (60’ Βλάχος).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET