Παίκτης του Ιωνικού ο Αμπούντ Ομάρ

120036939_943737309456081_777067682837125244_n.jpg

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμπούντ Ομάρ.

Ο γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου του 1992 (28 ετών) διεθνής Κενυάτης αριστερός μπακ-χαφ, που έχει γεννηθεί στην Μομπάσα, ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας και υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας και μια ακόμα οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση Τσιριγώτη, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Super League 2 μετά από δύο σερί ανόδους.

Ο Αμπούντ Ομάρ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαντάρι της πατρίδας του, αγωνίστηκε στην Τουσκέρ και τον Αύγουστο του 2015 πήρε μεταγραφή για τον Παναιγιάλειο όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και μια γεμάτη χρονιά στην Football League. Από εκεί και πέρα μετακόμισε στην Σλάβια Σόφιας, όπου έπαιξε στην πρώτη κατηγορία της Βουλγαρίας, ακολούθησε η μεταγραφή του στην βελγική Σερκλ Μπριζ και τελευταίος σταθμός της καριέρας του, πριν έρθει στην Ιωνικό, ήταν η ρουμανική Σέπσι.

Αμέσως μετά τις υπογραφές και την παρουσίαση, ο Αμπούντ Ομάρ τόνισε στο ionikosfc: «Νιώθω πολύ όμορφα και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα φοράω την φανέλα του Ιωνικού. Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον, έψαξα στο ίντερνετ και είδα το πόσο σημαντική ομάδα είναι ο Ιωνικός με μεγάλη ιστορία. Γνωρίζω ότι το κλαμπ έχει κορυφαία οργάνωση και μια διοίκηση που δουλεύει σκληρά για να φέρει τον Ιωνικό στη φυσική του θέση. Η επικοινωνία μου με τους ανθρώπους του κλαμπ, ήταν εξαιρετική και είμαι ευτυχισμένος που ήρθα εδώ. Μακάρι σύντομα να τελειώσει όλο αυτό που συμβαίνει παγκοσμίως με τον κοροναϊό και να έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας στα παιχνίδια, που αποτελεί μεγάλη δύναμη για τον Ιωνικό. Εγώ από την πλευρά μου είναι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Αμπούντ Ομάρ και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET