Φιλική ήττα 0-1 από την Καλλιθέα

ionikos-kallithea-filiko.jpg

Την ήττα από την Καλλιθέα με 0-1, γνώρισε ο Ιωνικός σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στη Νέαπολη.

Ο Δημήτρης Αρναούτης ξεκίνησε με τους Τάφα στο τέρμα, ενώ από δεξιά προς αριστερά βρίσκονταν οι Μουστάκης, Πατσατζόγλου, Τσιριγώτης, Καρέλης. Στη μεσαία γραμμή Τιεντσέ και Γκοτσούλιας, δεκάρι ο Καλλέργης. Στα «φτερά» οι Ντάγκρας και Γκούφας και προωθημένος ο Κρητικός.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο ρυθμός ήταν αργός, απόρροια της προετοιμασίας που κάνουν αμφότερες οι ομάδες, με την πρώτη καλή φάση να γίνεται στο 11, όταν ο Καλλέργης άνοιξε το παιχνίδι για τον Γκούφα,που κινήθηκε από αριστερά, αλλά το τελείωμα του ακραίου επιθετικού του Ιωνικου δεν ήταν το καλύτερο δυνατό.

Οι Νικαιώτες φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, με τον Γκούφα να παίρνει πρωτοβουλίες από τα αριστερά και μάλιστα στο 23 ξεκίνησε μία κούρσα από τα αριστερά και εν συνεχεία μία σέντρα – σουτ που δεν ανησύχησε το Λαδά.

Στο 26, ο Καρέλης κινήθηκε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ ,έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ η μπάλα πήρε παράξενη πορεία και «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι του Λαδά. Λίγα λεπτά αργότερα είχαμε την άτυχη στιγμή για τον Κώστα Τσιριγώτη με το νεαρό στόπερ να γίνεται αναγκαστική αλλαγή καθώς στην προσπάθεια να μαρκάρει τον Μαρουκάκη δεν πάτησε καλά με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα.

Η κορυφαία πάντως ευκαιρία του πρώτου μέρους χάθηκε στο 42, όταν ο Κρητικός με πείσμα εκμεταλλεύτηκε τη λάθος εκτίμηση αμυντικού της Καλλιθέας, του έκλεψε τη μπάλα αλλά το πλασέ του πέρασε ψηλά άουτ.

Με την έναρξη του β μέρους, ο κοουτς Αρναούτης πέρασε τους Φυλακτό - Μηλιώτη - Παπουτσογιαννόπουλο - Καρυτινό - Πογοσιάν - Μπαρέττα και Μάναλη, ως αλλαγές με την πρώτη καλή φάση στο 50 από την πίεση, ψηλά στην άμυνα, ύστερα από κόντρες ,η μπάλα έφτασε στον Γκούφα που αιφνιδιάστηκε βλέποντας τη μπάλα μπροστά του και έκανε κακό τελείωμα.

Στο 58, ο Γκούφας κινήθηκε εξαιρετικά από τα δεξιά, αλλά δεν πρόλαβε να βγάλει σέντρα , καθώς έχασε την ισορροπία του, ενώ στο 60 είχαμε την πρώτη τελική της Καλλιθέας αλλά ο Μαρουκάκης αστόχησε από πλεονεκτική θεση.

10 λεπτά αργότερα, η βαθιά μπαλιά από το κέντρο βρήκε τον Μάναλη, ο κίπερ της Καλλιθέας βγήκε να κλείσει τον χώρο στον επιθετικό του Ιωνικού, που πλάσαρε αλλά η μπάλα βγήκε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι - που περίμεναν το λάθος για να βγουν σε αντεπιθέσεις – απείλησαν εκ νέου με τον Μαρουκάκη στο 72 (έδιωξε ο Φυλακτός), αλλά στο 74, ο Μαρουκάκης δεν λάθεψε και σκόραρε για το 0-1.

Πεντε λεπτά αργότερα και πάλι σε αντεπίθεση, ο Μαρουκάκης κινήθηκε από δεξιά, έβγαλε σέντρα αλλά η κεφαλιά του Χαντάτ δεν βρήκε στόχο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Τάφας, Μουστάκης, Καρέλης, Τσιριγωτης (32’ Παπατζίκος), Πατσατζόγλου, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Γκούφας, Ντάγκρας, Καλλέργης, Κρητικός
Eπαιξαν και οι: Φυλακτός, Μπαρέττας, Μηλιώτης, Μιχαλακάκος, Μάναλης, Πογοσιάν, Καρυτινός, Παπουτσογιαννόπουλος

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Λαδάς, Ντούγκρας, Βιδάλης, Κουτρουμπής, Καλημέρης, Βελέτης, Βασιλειάδης, Κώστας, Μαρουκάκης, Στούπης, Σουλελές.
Eπαιξαν και οι Οικονόμου, Αγγελόπουλος, Γκρόσιος, Φαρμάκης, Τσεβας, Μπέλλης, Μουρελάτος, Χαντάτ, Ηρακλής

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET