Φιλική νίκη 2-0 με Κόρινθο

ionikos-korinthos-filiko.jpg

Ο Ιωνικός επικράτησε με 2-0 της Κορίνθου 06, σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Νεάπολης, χάρις στα γκολ των Ντάγκρα και Μουστάκη.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Κουρεπίνη. Στην άμυνα Μουστάκης, Παπουτσογιαννοπουλος, Τσίριγωτης και Παπατζίκος.. Μεσαία γραμμή Γκοτσούλιας και Τιεντσε. Μπαρεττας και Καρέλης στα άκρα. Καλλέργης σε ρόλο δεκαριου και φορ ο Μάναλης.

Πρώτη καλή φάση στο ματς καταγράφηκε στο 11 με τον Καλλέργη να βγάζει σε ρόλο φορ τον Καρελη αλλά ο τελευταίος εκανε κακο τελείωμα με το αριστερό.

Η ομάδα μας είχε κατοχή μπάλας με την Κόρινθο να έχει αμυντικούς προσανατολισμούς κλείνοντας χώρους. Στο 36 ο Μάναλης βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ πέρασε άουτ, ενώ στο 39 ο Παλιάτσος βρέθηκε σε θέση βολής σε αντεπίθεση αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Κουρεπίνης. Tο τέλος του πρώτου μέρους είχε ευκαιρία για τον Ιωνικό με τη βαθιά μπαλιά του Τσίριγωτη και τη κεφαλιά του Μάναλη να περνάει αουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός με αλλαγές στην 11άδα (Τάφα - Γκούφα - Μηλιώτη - Κρητικό - Πογοσιάν - Πατσατζόγλου - Ντάγκρας) συνεχίζει να έχει κατοχή, έχασε μια καλή ευκαιρία στο 64 με την κεφαλιά του Κρητικου για να έρθει η απάντηση στο 67 με μονοκόμματο σουτ του Παλιάτσου που έφυγε άουτ.

Στο 71 ήρθε η δίκαίωση πάντως ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με το κλέψιμο του Παπουτσογιαννοπουλου και την πάσα στο Ντάγκρα που με ωραίο διαγώνιο σουτ απο δεξιά , ανοιξε το σκορ.

Ο Μουστάκης, στο 81, επιχείρησε να πετύχει το γκολ της χρονιά, με σέντρα σουτ απο τα αριστερά , αλλά ο κίπερ της Κορίνθου έδιωξε με υπερένταη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ευκαιρία απώλεσε ο Πατσατζόγλου για το 2-0.

Κάτι που έγινε στο 89, όταν απο σέντρα του Πογοσιάν απο δεξιά, ο Μουστάκης πετάχτηκε, στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μουστάκης, Καρέλης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιριγώτης, Παπατζίκος, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Μπαρέττας, Καλλέργης, Μάναλης

Επαιξαν και οι: Τάφας, Γκούφας, Μηλιώτης, Κρητικός, Πατσατζόγλου, Πογοσιάν, Καρυτινός, Μιχαλακάκος, Ντάγκρας

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06: Αθανασοπουλος, Κωστόπουλος, Μαγγινας, Ντερτιλής, Βατουσιάδης, Δημητρίου, Χουσελάς, Σπέτσι, Παλιάτσος, Ράπτης, Κατσούκης

Επαιξαν και οι : Βαρδάκης, Καντηλιεράκης, Κουιμέλης, Ραυτόπουλος, Φίλης, Παπανικολάου, Γκουριώτης

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET