• Αρχική
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Αναγνωστόπουλος: Θα είναι δυνατό παιχνίδι με την Ξάνθη-Βρήκα τις κατάλληλες συνθήκες στον Ιωνικό

Αναγνωστόπουλος: Θα είναι δυνατό παιχνίδι με την Ξάνθη-Βρήκα τις κατάλληλες συνθήκες στον Ιωνικό

3070034.jpg

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 και του αγώνα με την Ξάνθη, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, μίλησε στο ionikosfc.gr.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου στο ionikosfc.gr:

Πως έχει προετοιμαστεί η ομάδα για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην Ξάνθη;

«Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όσο προλάβαμε διότι είχαμε και τον αγώνα της Κυριακής στην Κρήτη και το ταξίδι. Θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί με καλό πρόσωπο. Είναι ένα ντέρμπι όμως και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Ρόλο θα παίξει πόσο το θέλει περισσότερο η κάθε ομάδα από την πλευρά της».

Πόσο σημαντική είναι η νίκη της πρεμιέρας επί του Εργοτέλη;

«Είναι πολύ σημαντικό το ότι ξεκινήσαμε με νίκη το πρωτάθλημα και για λόγους ψυχολογίας. Είναι καλό να μπαίνεις σε μια χρονιά νικηφόρα καθώς έτσι μπαίνεις αμέσως σε μια ροή πρωταθλητισμού. Και βεβαίως σε συνδυασμό με το ότι αυτό έρχεται με εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα κάνει ακόμα πιο σημαντικό το αποτέλεσμα της Κρήτης για εμάς».

Πως βίωσες ο ίδιος αλλά και η ομάδα τη δουλειά σε συνθήκες πανδημίας με πολλές ατομικές προπονήσεις;

«Εμείς σαν Ιωνικός το αντιμετωπίσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε έχει να κάνει με το θέμα της υγιεινής, είτε με το θέμα της καθαριότητας, είτε της αποστείρωσης, είτε των μέτρων που προβλέπονταν. Είμαστε μια ΠΑΕ, που ο πρόεδρος της δίνει τρομερά μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα και επομένως αυτό που εφαρμοζόταν από πριν, εφαρμόστηκε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό και σε συνθήκες πανδημίας. Ήταν όμως σίγουρα μια δύσκολη περίοδο όχι μόνο για τους αθλητές αλλά για όλον τον κόσμο. Μας έβγαλε από το πρόγραμμα μας αλλά τώρα είμαστε εδώ, υπό τις οδηγίες των ειδικών και των γιατρών τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα και παίζουμε το πρωτάθλημα μας».

Οι εντυπώσεις σου για τη λειτουργία του Ιωνικού σε διοικητικό κομμάτι αλλά και η δουλειά που έχει γίνει στις εγκαταστάσεις και στο γήπεδο της Νεάπολης;

«Θα πω αυτό που είπα και την πρώτη μέρα που με πήρε ο πρόεδρος για να μου δείξει τις εγκαταστάσεις, το γήπεδο, τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο, τις φανέλες. Όλα τα βρήκα σε επίπεδο Super League. Ο Ιωνικός σε αυτό το κομμάτι δεν έχει διαφορές με το παραπάνω επίπεδο, ίσως είναι και καλύτερος από πολλές ομάδες Super League. Έχει να κάνει με την “καλή τρέλα” του προέδρου του κ. Τσιριγώτη ο οποίος θέλει την τελειότητα, που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για κάθε ποδοσφαιριστή να έρθει και να παίξει για τον Ιωνικό».

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET