Παναχαϊκή – Ιωνικός 0-1

3088174.jpg

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, η ομάδα μας επικράτησε με 0-1 της Παναχαϊκής στο γήπεδο της Αγυιάς και έφυγε με σημαντικό διπλό από την Πατρα, φτάνοντας τους 11 πόντους. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε την μορφή ντέρμπι από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε, όπου μίλησε ο Αμπούντ-Ομάρ με το γκολ στο 98ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από τον αντίπαλο, ήταν διαβασμένη και είχε τον έλεγχο και τις καλές στιγμές. Όπως την κεφαλιά του Κάστρο στο 2’ όπου ο Κολοβούρης μπλόκαρε, άλλη μια προσπάθεια του Αργεντινού λίγο αργότερα και ένα επικίνδυνο γύρισμα του Πλατέλλα. Στην επανάληψη το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες. Στο 47’ η ομάδα μας απείλησε με ανέβασμα του Παπαγεωργίου και επικίνδυνο γύρισμα όπου προ του Ρόλε οι αντίπαλοι αμυντικοί απομάκρυναν, ενώ η Παναχαϊκή είχε τη δική της καλή στιγμή στο 55’ με σουτ άουτ του Αραβίδη. Στο 74’ σε προσπάθεια του Παπαγεωργίου και κεφαλιά, η μπάλα φαίνεται να βρήκε στο χέρι του Σταμόπουλου που βρισκόταν εντός περιοχής αλλά ο διαιτητής Μπαΐλης έδειξε παίζετε αφού δεν έκρινε πως υπάρχει παράβαση. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 98’ με το φάουλ που κέρδισε ο Κάστρο. Ο Μπρίτο ανέλαβε την εκτέλεση, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, χτύπησε στην πλάτη του αντίπαλου γκολκίπερ Κολοβούρη και ο Αμπούντ-Ομάρ που ήρθε σαν τρέιλερ με πλασέ έκανε το 0-1.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Ανάκογλου, Μουστακόπουλος (86’ Μπρους), Μπάτροβιτς (58’ Σερούτι), Αραβίδης, Γιούσης (85’ Κόκας), Κουσκουνάς.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Φαζός, Μουστάκης (46’ Παπαγεωργίου), Αμπούντ-Ομάρ, Γκοτσούλιας, Κόρμπος (61’ Νιάσε), Ρόλε (89’ Μάναλης), Πλατέλλας, Ματσούκας (46’ Μπρίτο), Κάστρο.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET