Ενημέρωση προς ΜΜΕ: Ιωνικός – Απόλλων Λάρισας

pressgiaapollona.jpg

Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ιωνικός, ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτημάτων διαπίστευσης για το εντός έδρας παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2, Ιωνικός – Απόλλων Λάρισας στο γήπεδο της Νεάπολης (Τετάρτη 10/02/2021, 15:00 ERTSPORTS 4)

Δεν θα γίνει, πλέον, δεκτό κανένα νέο αίτημα, με δεδομένο ότι έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που θα διαπιστευθούν για τη συνάντηση.

Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν από την είσοδο της εξέδρας Τύπου του γηπέδου της Νεάπολης (Θύρα 5) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Ειδικότερα, όσον αφορά τη διαδικασία εισόδου στην αθλητική εγκατάσταση, η λίστα με τα ονόματα όλων των διαπιστευμένων θα υπάρχει στην Θύρα 5 του γηπέδου, όπου θα γίνεται ο πρώτος έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα και να φέρουν μαζί τους συμπληρωμένο το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση». Το εν λόγω έγγραφο μπορείτε να το τυπώσετε από ΕΔΩ.

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να εισέλθουν στον περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα, αν το επιθυμούν, να σταθμεύσουν τα οχήματά τους στο πάρκινγκ, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση, χωρίς κάποιο επιπλέον διαπιστευτήριο πλην της παρουσίας του ονόματός τους στη λίστα.

Για την είσοδό τους στο γήπεδο τόσο οι δημοσιογράφοι, όσο και οι φωτογράφοι θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά την πύλη της εξέδρας Τύπου του γηπέδου της Νεάπολης (Θύρα 5).

Σε αυτήν θα πραγματοποιείται ο δεύτερος έλεγχος, κατά τον οποίο θα γίνεται και θερμομέτρηση. Στη συνέχεια οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων) και οι δημοσιογράφοι στην εξέδρα του Τύπου, όπου θα επιτρέπεται να καθίσει ΜΟΝΟ ένας συνάδελφος σε κάθε έδρανο τριών θέσεων.

Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας. Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η αίθουσα Τύπου όσο και η Μικτή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν. Ως εκ τούτου, δεν έχει εγκριθεί διαπίστευση και δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση άλλο τηλεοπτικό συνεργείο πλην της ΕΡΤ που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET