Η αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

IMG_0859.JPG

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ολοκλήρωσε η ομάδα μας την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 απέναντι στον Λεβαδειακό (Κυριακή 21/2, στις 14:45 - ΕΡΤ 3).

Σε κανονικούς ρυθμούς, γυμνάστηκε ο Αμπούντ-Ομάρ, που ξεπέρασε τον μυϊκό σπασμό, και τέθηκε στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού. Το κανονικό πρόγραμμα, ακολούθησαν και οι Μανώλης Φαζός-Αρμίντο Μπρίτο. Εκτός είναι, ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά και ο Σπύρος Φουρλάνος που ακολουθεί μετεγχειρητικές-ισομετρικές ασκήσεις. Ο Φρανκ Ερίκ Τιεντσέ, εξέτισε την τιμωρία του στη Δράμα και επιστρέφει. Για πρώτη φορά στην αποστολή, βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Ισαάκ Κονέ.

Η αποστολή της ομάδας μας: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Τσιριγώτης, Μιχάλης Κύργιας, Μανώλης Φαζός, Δημήτρης Κοτσώνης, Νίκος Μουστάκης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Παναγιώτης Κόρμπος, Φρανκ-Ερίκ Τιεντσέ, Ισαάκ Κονέ, Μαρτίν Ρόλε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Αρμίντο Μπρίτο, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Λευτέρης Ματσούκας, Ματίας Κάστρο.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET