Ιωνικός – Εργοτέλης 2-3

3107960.jpg

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SL2, η ομάδα μας ηττήθηκε 2-3 από τον Εργοτέλη στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο Ιωνικός προηγήθηκε δύο φορές με τον Ρόλε στο 3’ (1-0) και τον Πλατέλλα στο 51’ (2-1), αλλά τρία γκολ του Τσέλιου για τον αντίπαλο, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας, που έμεινε στους 21 πόντους.

Η ομάδα μας είχε ιδανικό ξεκίνημα στο πρώτο 45λεπτο και άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό. Ο Πλατέλλας βρήκε αριστερά τον Νιάσε, αυτός γύρισε με το κεφάλι παράλληλα και ο Ρόλε με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Ο Εργοτέλης ισοφάρισε στο 11’ με σουτ του Τσέλιου από τα όρια της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 22’ ο Ιωνικός άγγιξε το δεύτερο γκολ, όταν ο Ματσούκας ανέβασε υπέροχα με κάθετη πάσα από αριστερά τον Αμπούντ, εκείνος γύρισε αλλά ο Κάστρο δεν μπόρεσε να πλασάρει καλά. Η ομάδα μας απείλησε και στο 27’ με την κεφαλιά άουτ του Φαζού από τη σέντρα του Πλατέλλα αλλά και στο 39’ με το επικίνδυνο παράλληλο γύρισμα του Νιάσε και σε δεύτερο χρόνο το συρτό σουτ του Ματσούκα, όπου ο Κατσιμήτρος απέκρουσε.

Δυναμικά μπήκε στην επανάληψη η ομάδα μας, πατώντας γερά στο γήπεδο και ασκώντας έντονο πρέσινγκ στον αντίπαλο. Η υπεροχή των παικτών του Δημήτρη Σπανού απέφερε καρπούς στο 51’. Όταν Ρόλε και Κάστρο συνεργάστηκαν άψογα, με τον δεύτερο να πασάρει κάθετα προς τον Πλατέλλα, ο οποίος πάτησε περιοχή και με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας νίκησε τον Κατσιμήτρο για το 2-1. Η ομάδα μας αγγίζει το τρίτο γκολ σε δύο περιπτώσεις, η μια στο 67’ όταν από σέντρα του Γκοτσούλια στο δεύτερο δοκάρι ο Κάστρο δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά, και η δεύτερη στο 70’ όταν από πίεση και γύρισμα του Πογοσιάν και πάλι ο Κάστρο ήταν ένα βήμα πίσω. Στο 71’ ο Εργοτέλης, κόντρα στην ροή του αγώνα, ισοφάρισε σε αντεπίθεση με σουτ του Τσέλιου και στο 81’ ο ίδιος παίκτης με παρόμοιο τρόπο και σουτ έκανε το 2-3 που ήταν το τελικό σκορ.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Μουστάκης (25’ λ.τρ. Παπαγεωργίου), Αμπούντ Ομάρ, Κύργιας (46’ λ.τρ. Πογοσιάν), Φαζός, Γκοτσούλιας (84’ Μάναλης), Νιάσε (84’ Μπρίτο), Ρόλε (80’ Βλαχομήτρος), Ματσούκας, Πλατέλλας, Κάστρο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Νεράλ, Ποζατζίδης (57’ Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Αμπντουλαχί (46’ Μπουτσάκης), Μανουσάκης (57’ Μπουρσέλης), Κόνρααντ (86’ Σαρρής), Κωστανάσιος (65’ Κοκκίνης).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET