Ιωνικός – Ξάνθη 1-1

3111355.jpg

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της SL2, η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ξάνθη στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο Πλατέλλας στο 65ο λεπτό με φανταστικό σουτ άνοιξε το σκορ για τον Ιωνικό, ο αντίπαλος ισοφάρισε στο 68’ με τον Κέβιν Γκαρσία.

Η ομάδα μας δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 18’, όταν κυκλοφόρησε ωραία και με υπομονή τη μπάλα, ο Πλατέλλας πάσαρε στον Νιάσε αλλά εκείνος από τα όρια της περιοχής σούταρε ψηλά. Δέκα λεπτά αργότερα κι αφού προηγήθηκε η αποβολή του Κώστα Τσιριγώτη, ο Ιωνικός άγγιξε το γκολ με διπλή ευκαιρία. Από εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα ο Κάστρο απείλησε με πλασέ όπου ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε, ενώ στην εξέλιξη ο Φαζός πήρε την κεφαλιά και οι αμυντικοί της Ξάνθης απομάκρυναν πάνω στη γραμμή. Σε αυτό το χρονικό σημείο η ομάδα μας άσκησε μεγάλη πίεση στον αντίπαλο και στο 29’ ήρθε ακόμα μια ευκαιρία με κοντινό πλασέ του Νιάσε με τον Ίτσο να διώχνει. Στο 34’ η Ξάνθη στην πρώτη της απόπειρα να πατήσει τα καρέ του Γκίνη, είχε δοκάρι με πλασέ του Μπριλάντε.

Η ομάδα μας με το καλημέρα της επανάληψης απείλησε με προσπάθεια του Κάστρο ενώ στο 57’ από λάθος συνεννόηση ο Καπνίδης βγήκε απέναντι από τον Γκίνη αλλά τελευταία στιγμή ο Κοτσώνης έβαλε την κόντρα με το πόδι του και η μπάλα έφυγε κόρνερ. Στο 59’ ο Ιωνικός απείλησε με εκτέλεση φάουλ του Ρόλε και στο 65’ η υπεροχή της ομάδα μας απέφερε καρπούς όταν ο Πλατέλλας με τρομερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Ίτσο για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα η Ξάνθη από το πουθενά εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και με κεφαλιά του Κέβιν Γκαρσία ισοφάρισε σε 1-1. Στο 73’ η ομάδα μας απείλησε με σουτ του Ρόλε και στο 89’ σε σουτ του Πλατέλλα η μπάλα φάνηκε να χτυπά στο χέρι του Τζούρμαν αλλά ο διαιτητής Τάσης (Ηπείρου) έκρινε πως ήταν κολλημένο.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου (82’ Βλαχομήτρος), Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας, Νιάσε, Ρόλε (90’ Μουστάκης), Ματσούκας (64’ Μπρίτο – 90’ Πογοσιάν) , Πλατέλλας, Κάστρο.

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Τζούρμαν, Μπριλάντε, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Γκαρσία Κέβιν, Τάτος (90’ Ντίνας), Δημούτσος (56’ Καπνίδης), Έμπερτ (71’ Σρόιγεν), Θυμιανης, Μικελτάτζε.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET