Η προπόνηση της Κυριακής (14/3)

proponisi143.jpg

Προπόνηση σε δύο διαφορετικά γκρουπ περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού.

Εκείνοι που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, έκαναν αποκατάσταση, μασάζ και κρυοθεραπεία, ενώ αυτοί που δεν έπαιξαν, γυμνάστηκαν κανονικά στο γήπεδο της Νεάπολης. Εκτός κανονικού προγράμματος είναι ο Μιχάλης Κύργιας, που έχει υποστεί θλάση.

Η ομάδα μας, θα συνεχίσει την μίνι προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2 απέναντι στον Διαγόρα (Τετάρτη 17/3, 13:30 ERTSPORTS), με προπόνηση τη Δευτέρα (15/3) στο γήπεδο της Νεάπολης, στις 11:00.

*Στο παιχνίδι της Τετάρτης (17/3) με τον Διαγόρα, θα απουσιάσει ο Λευτέρης Ματσούκας που έχει συμπληρώσει κάρτες καθώς και οι τιμωρημένοι Κώστας Τσιριγώτης – Φρανκ-Ερίκ Τιεντσέ. Αντίθετα, εξέτισε και επιστρέφει ο Αμπούντ-Ομάρ.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET