Ιωνικός – Λεβαδειακός 2-3

3158544.jpg

Στην πρεμιέρα των πλέι-οφ της Super League 2 η ομάδα μας ηττήθηκε 2-3 από τον Λεβαδειακό στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο Ιωνικός βρέθηκε να κυνηγά δύο φορές το σκορ, απάντησε με τα γκολ των Λευτέρη Ματσούκα (48’) και Γιώργου Μάναλη (79’) αλλά στο 92ο λεπτό ο αντίπαλος πέτυχε το 2-3, σε μια φάση ωστόσο που έχει προηγηθεί ξεκάθαρο φάουλ πάνω στον Κάστρο στον χώρο του άξονα, στο ξεκίνημα, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να λέει παίζετε.

Η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή έχοντας το +3, ενώ την επόμενη αγωνιστική (2η) των πλέι-οφ θα αντιμετωπίσει τα Χανιά στην Κρήτη (Τετάρτη 05.05, 15:30 ERTSPORTS 2).

Ο αντίπαλος άνοιξε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο στο 1ο λεπτό, με το σουτ του Κονέ που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας προσπάθησε με πίεση ψηλά και κυκλοφορία να διασπάσει την οργανωμένη άμυνα του Λεβαδειακού, ο οποίος ήταν στημένος στο δικό του μισό. Στο 25’ ο Βλαχομήτρος έκανε επικίνδυνο γύρισμα αλλά ο Κάστρο ήταν ένα βήμα πίσω και δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας, ενώ μέχρι την ανάπαυλα υπήρξαν ακόμα μια – δύο επικίνδυνες πλαγιοκοπήσεις από τον Ιωνικό χωρίς αποτέλεσμα. Αποφασισμένη μπήκε στην επανάληψη η ομάδα μας που από το ξεκίνημα άσκησε ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο και η ισοφάριση ήρθε με το καλημέρα.

Στο 48’ ο Αμπούντ Ομάρ μπήκε από αριστερά, έκανε ένα παράλληλο γύρισμα και η μπάλα έφτασε στον Ματσούκα που με άψογο πλασέ έκανε το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ιωνικός άγγιξε και το δεύτερο γκολ, αλλά στο επικίνδυνο γύρισμα του Ματσούκα από δεξιά, ο Στογιάνοβιτς απομάκρυνε με τα ακροδάχτυλα. Εντελώς κόντρα στην ροή του αγώνα και μετά από λάθος, ο Λεβαδειακός στην πρώτη του απόπειρα στην επανάληψη, έκανε το 1-2 στο 63’ με σουτ του Μαρίνου, με την ομάδα μας από εκεί και πέρα να αντιδρά απειλώντας στο 71’ από φάουλ του Ρόλε όπου σε πρώτο χρόνο ο Νιάσε δεν πρόλαβε από κοντά να πάρει την κεφαλιά και σε δεύτερο το πλασέ του Μάναλη σταμάτησε στον Στογιάνοβιτς. Λίγο αργότερα απείλησε και ο Κουϊρουκίδης με κεφαλιά άουτ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 79’ όταν από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε και την πρώτη προσπάθεια του Κοτσώνη, η μπάλα έφτασε στον Μάναλη και εκείνος με κοντινή κεφαλιά νίκησε τον Στογιάνοβιτς. Στο 92’ ο Λεβαδειακός πέτυχε το 2-3 με το σουτ του Μυτίδη, αλλά έχει προηγηθεί ξεκάθαρο φάουλ πάνω στον Κάστρο στον χώρο του άξονα, στο ξεκίνημα, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο να λέει παίζετε…

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Παπαγεωργίου (78' Κουϊρουκίδης), Ομάρ, Κύργιας, Κοτσώνης, Μουμίν, Γκοτσούλιας (46' Νιάσε), Βλαχομήτρος (64' Μάναλης), Ματσούκας (86' Μουστάκης), Ρόλε, Κάστρο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Καραχάλιος, Θεοχάρης (56' Μαρίνος), Κονέ (86' λ. τρ. Τζημόπουλος), Νίκας, Παναγιώτου, Νίλι (75' Kωστή), Πολέτο (86' Μυτίδης), Συμελίδης (56' Μπιανκόνι).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET