Ιωνικός - Βόλος 1-1

5416766_1.jpg

Ο Ιωνικός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Βόλο, με σκορ 1-1, στο γήπεδο της Νεάπολης για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Η ομάδα μας είχε τις ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο όμως τα σουτ του Βαλεριάνου (9') και του Άοσμαν (18') πέρασαν άουτ, ενώ ο Κότνικ απέκρουσε τη διπλή προσπάθεια του Βαφέα στο τέλος του ημιχρόνου.

Ο Ιωνικός βρήκε το γκολ στο 52' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άοσμαν ο Βαφέας έπιασε το σουτ στην κίνηση και άνοιξε το σκορ.

Ο Βόλος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85', με τον Ορόζ να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Η ομάδα μας είχε την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1 στο 90+1' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βαλεριάνου, η μπάλα έφτασε στον Τουράμ, ο Βραζιλιάνος σούταρε από πλεονεκτική θέση, όμως ο Κότνικ απέκρουσε.

Iωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Βαφέας, Βαλεριάνος, Γκοτσούλιας, Ντάλσιο, Καμπράλ (82’ Κιάκος), Αοσμάν (82 Μπάσα), Ματσούκας (53’ Μάναλης) ,Τουράμ (90+4' Σάντσεζ).

Βόλος: Κότνικ, Ροσέρο, Ρίνερ (83’ Τερεζιου), Γκρίλο, Μπαρτόλο, Νίνης (66’ Βοϊτκόφσκι), Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Ροσέρο (54’ Όρος), Φαν Βέερτ.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET