• Αρχική
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • «Interwetten Best Goal»: Βράβευση Αίας Άοσμαν για το γκολ απέναντι στον Άρη

«Interwetten Best Goal»: Βράβευση Αίας Άοσμαν για το γκολ απέναντι στον Άρη

257738319_600115227869002_6209650963865394010_n.jpg

Ο Αίας Άοσμαν, παρέλαβε το βραβείο του «Interwetten Best Goal», για το υπέροχο τέρμα που είχε σημειώσει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη με φανταστικό σουτ, από τον Δήμαρχο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργο Ιωακειμίδη.

Ο κ. Ιωακειμίδης, τόνισε στο πλαίσιο της βράβευσης: «Ήταν ένα φανταστικό γκολ από έναν καταπληκτικό παίκτη. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Ιωνικού, να έχει αυτόν τον παίκτη στις τάξεις της που κατά την άποψη μου κάνει τη διαφορά. Το τέρμα απέναντι στον Άρη ήταν απίστευτο και το σημαντικότερο, συνδυάστηκε και με νίκη. Μακάρι στο μέλλον να έρθουν κι άλλα τέτοια γκολ έτσι ώστε ο Ιωνικός να πετύχει τον στόχο του και να μείνει στην κατηγορία και γιατί όχι στο μέλλον να δούμε την ομάδα και στην Ευρώπη».

Από την πλευρά του ο Αίας Άοσμαν είπε στο πλαίσιο της βράβευσης του: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την τιμητική διάκριση με το βραβείο του Best Goal. Για’ μένα, το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Τα προσωπικά βραβεία μπορώ να τα χαρακτηρίσω ως ένα έξτρα μπόνους που έρχεται μετά από κάποια όμορφα γκολ. Στόχος μου είναι μέσα από τα γκολ που πετυχαίνω να βοηθάω πρώτα τον Ιωνικό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στη συνέχεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε και ανέδειξε το γκολ που πέτυχα απέναντι στον Άρη ως Best Goal της αγωνιστικής και μακάρι να υπάρξουν κι άλλα βραβεία στο μέλλον αλλά το μεγαλύτερο βραβείο, επαναλαμβάνω, είναι να νικά η ομάδα και να πετυχαίνει τους στόχους της».

inttnew.jpg

 

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET