Άρης – Ιωνικός 1-0

basikiionma.jpg

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, ο Ιωνικός ηττήθηκε 1-0 από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος για να σκοράρει πρώτη, ενώ στην επανάληψη έψαξε την ισοφάριση, μετά το γρήγορο γκολ του αντιπάλου (49’), αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Χουτεσιώτης ξεκίνησε στο ματς με δύο καλές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν, ενώ ο Ιωνικός απείλησε στο 17’ με τον Μάναλη και στο 30’ με τον Κάνιας.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Άρης άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Καμαρά (στο οποίο υπέπεσε ο Μύγας για μαρκάρισμα στον Μαντσίνι), ενώ από εκεί και πέρα η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και να βρει απάντηση, δημιουργώντας δύο καλές στιγμές με τον Κάνιας στο 55’ και τον Λένις στο 87’ χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει για να αποφύγει την ήττα.

ΑΡΗΣκης Μάντζιος): Κουέστα, Σάκιτς, Μπράμπετς, Φαμπιάνο Λούμορ (78’ Γκάνεα), Σάσα, Ματίγια (78’ Μάνος), Εντιαγέ, Ιτούρμπε (65’ Γκάμα), Μαντσίνι (88’ Μπερτόλιο), Καμαρά (88’ Λόπεθ).

ΙΩΝΙΚΟΣημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (89’ Βαφέας), Ρομαό (46’ Κιάκος), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Κάνιας (89’ Ματσούκας), Ντάλσιο, Λένις, Καμπράλ, Μάναλης.

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET