Ήττα στην Καλαμάτα

ionikosteam.jpg

Για ακόμα ένα ματς ο Ιωνικός ήταν καλύτερος αλλά δεν μπορεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και σε συνδυασμό με μια κακή στιγμή στην άμυνα μας επήλθε η ήττα από την Καλαμάτα στη Μεσσηνία με 1-0.Μέσα σε όλα έχασε και τον Παπατζίκο με τραυματισμό.

 Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν από μια ευκαιρία με τον Μπάμπη η γηπεδούχος και το Ντάγκρα ο Ιωνικός.Μεσα σε όλα υπήρξε και μια αμφισβητουμενη φάση με τον Κρητικο να κόβεται με ανύπαρκτο οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος ο Στεφανάκος νίκησε τον Κρητικό με την έναρξη του β μέρους και στο 57 έγινε το 1-0.

Από γέμισμα προς την περιοχή του Ιωνικού ο Γκούφας έκανε κακό υπολογισμό,γεγονός που ξεγέλασε και τον Κουρεπίνη με τον Λυμπερη να εκμεταλλεύεται το λάθος και πλασάρει για το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα, ο Στεφανάκος νίκησε σε δύο χρόνους,πρώτα τον Καλλέργη (κεφάλιά) και εν συνεχεία τον Κρητικο με πλασέ..

Όσο και αν ο Ιωνικός προσπάθησε να αλλάξει το ματς δεν τα κατάφερε και κάπως έτσι ψεπηλθε η δεύτερη σερί ήττα.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Μάκος, Ιντζίδης, Τσουβαλτσίδης (78’ Τσιβεκελίδης), Γαλούπης, Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης (66’ Δήμος), Οσμάναγκιτς, Βουκμίροβιτς, Στεργίδης, Ράκιτς (81’ Αλεξόπουλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Γκούφας, Παπατζίκος (45’ Μακρίδης), Ιωάννου, Φουρλάνος, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Καλλέργης, Ντάγκρας (70’ Καλογέρης), Κρητικός.

 

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET