Ντάγκρας: "Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας"

dagk11.jpg

Ο Δημήτρης Ντάγκρας μοιράστηκε τις σκέψεις του  για την ομάδα αλλά και το παιχνίδι με τον Ιάλυσο, μέσω του MatchProgramme  της αναμέτρησης με τους Ροδίτες. 

Επιστροφή στην έδρα μας με αντίπαλο τον Ιάλυσο.Πολλα τα προβλήματα της ομάδας αλλά εκείνη συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά της λείπουν τα αποτελέσματα. Πως περιμένεις το εν λόγω παιχνίδι;

● ●Ξέρουμε όλοι ότι η φετινή χρονιά έχει ξεκινήσει με πολλές απώλειες λόγω των τραυματισμών αλλά και των υποχρεώσεων κάποιων παιδιών με την εθνική ομάδα ενόπλων δυνάμεων,παρόλα αυτά εμείς δίνουμε το 100 τοις 100 στις προπονήσεις για να ανταμειφθούμε στους αγώνες. Αυτο βέβαια δεν αντικατοπτριζεται στο αποτέλεσμα αλλά στο καλό ποδόσφαιρο που παίζουμε. Ελπιζω αρχής γενομένης από την Κυριακή να πάρουμε και το αποτέλεσμα. ● ●

Πώς εξηγείς τις καλές εμφανίσεις παρά τις απουσίες;

●Όπως είπα και πιο πάνω πιστεύω ότι μέσα από τις προπονήσεις έρχονται και οι καλές εμφανίσεις.Είναι θέμα χρόνου να έρθει κ το αποτέλεσμα. 

Στην ήττα από την Ιεράπετρα ο κόσμος σας χειροκρότησε...Αποθεωθήκατε από τον κόσμο της Καλαμάτας..Είναι αυτό μια ηθική ικανοποίηση;

● Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν το είχα ξαναζήσει να με χειροκροτήσει ο κόσμος αντίπαλης ομάδας σε ήττα. Αυτό δείχνει ότι κάτι κάνουμε σωστά. Μας δίνει μια ώθηση να συνεχίσουμε αλλά από την άλλη μας αφήνει μια πικρία που δεν συνδυάζουμε το καλό ποδόσφαιρο με το αποτέλεσμα.

● Θεωρείς ότι η εμφάνιση σου κόντρα στην Καλαμάτα θα είναι απαρχή για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προπονητή ;

● Το παιχνίδι της Καλαμάτας ήταν το πρώτο για μένα στο οποίο ξεκίνησα ως βασικός.προσπάθησα να ακολουθήσω τις συμβουλές του προπονητή και των συμπαικτών μου για να βοηθήσω όσο γίνεται περισσότερο. Στεναχωρήθηκα που η εικόνα της ομάδας και η δική μου δεν συνοδεύτηκε από νίκη αλλά ελπίζω στη συνέχεια να έχουμε καλύτερη τύχη.

Στόχος η παραμονή ή η άνοδος;

● Στόχος για την ομάδα μας είναι να παίζουμε κάθε ματς για να νικήσουμε. Τώρα που θα καταλήξουμε θα φανεί στη συνέχεια.

● Πώς σου φαίνεται το επίπεδο του Πρωταθλήματος; ●

Το επίπεδο στο πρωτάθλημα είναι αρκετά καλό. Oλες οι ομάδες πάνω κάτω είναι ισοδύναμες. Για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι και μικρό σε διάρκεια. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η έδρα..

● Ενα μήνυμα στον κόσμο του Ιωνικού;

● Όταν ήρθα στην ομάδα είχα πει ότι ο κόσμος είναι το πιο σημαντικό όπλο σε κάθε ομάδα.Εμεις τον έχουμε στο πλευρό μας και ελπίζω να τον κάνουμε χαρούμενο κάθε Κυριακή ξεκινώντας από αυτή.

 

 

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET