4η αγωνιστική: Ιωνικός-Ατρόμητος 1-4

antunes_atromitos.jpg

Την ήττα με 4-1 από τον Ατρόμητο γνώρισε ο Ιωνικός στο γήπεδο της Νεάπολης για την 4η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, έχοντας τον έλεγχο και δημιούργησε φάσεις. Αποτέλεσμα της καλής εικόνας του Ιωνικού ήταν να έρθει και το προβάδισμα, με τον Μεντόσα να σκοράρει με φοβερή εκτέλεση φάουλ στο 38ο λεπτό για το 1-0 του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, αφού ο Ατρόμητος βρήκε δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών με τους Κεσχρίντα (53') και Φριντζόνσον (55'). Η ψυχολογία έπεσε, με τον Ρομπάιγ να σκοράρει στο 61' για το 3-1. Ο Ιωνικός άγγιξε τη μείωση του σκορ στο 73' όταν ο Άοσμαν βρήκε τον Λοβέρα αλλά ο τελευταίος καθυστέρησε να εκτελέσει και κόπηκε τελευταία στιγμή, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Κάνιας πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζοβάρα να γράφει το 4-1.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτετσιώτης Ρομαό, Τσιγκίνσκι, Αντούνες (59' Μίλο), Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Μασάς (87' Ελευθεριάδης), Μεντόσα (67' Λοβέρα), Άοσμαν, Μάντζης (59' Ιωαννίδης).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζησαϊας, Κεχρίντα, Κουέν, Γκονζάλεζ (88' Έρλινγκμαρκ), Μουνίθ (46' Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (84' Τζοβάρας), Ροτάριου (46' Κλωναρίδης), Κιάρτασον (46' Τζαβίδας).

Super League
Cosmote TV
Avance
Ticketmaster
ETEKA TSIRIGOTIS
Ομιλος Ιατρικού Αθηνών Παλαιού Φαλήρο
Football Science Intitute
ionikos logo xsmall  ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Ακροπόλεως 166, Τ.Κ. 184 51 Νίκαια
Τηλ.: 210 4252 812
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

sl logo

ionikos web tv

DESIGNED BY ORBIANET